Klinisch Psycholoog

  • domainAmersfoort
  • access_timeuren in overleg
  • person_outlineKlinisch Pyschologen

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar in de manier waarop we te werk gaan. Geen gewone zorg, maar maatwerk: doelgericht en positief. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Over de functie

Je voert onderzoek uit en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met vaak complexe problemen. Bij Dokter Bosman krijg je de ruimte om de diagnose en behandeling grotendeels naar eigen inzicht vorm te geven, uiteraard samen met de cliënt. Met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij.
In het multidisciplinair overleg help je op jouw beurt je collega’s door gevraagd en ongevraagd advies te geven. Je vult met jouw kennis en ervaring de behandeling aan zodat een cliënt sneller beter functioneert.
Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van de locatie waar je werkt en Dokter Bosman als geheel. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou.
Afhankelijk van de situatie krijg je extra taken, zoals het voorzitten van het multidisciplinair overleg en het inhoudelijk aansturen en begeleiden van collega’s.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden, de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Meer weten of zien?

Ben je BIG-geregistreerd klinisch psycholoog, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en kennis te maken met onze persoonlijke aanpak en collega’s. Neem contact op met Angela Fine, locatiemanager 088-2268232.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.