Management assistent / Office manager

  • domainAmersfoort
  • access_time36 uur
  • person_outlineAlgemeen

Voor ons Shared Service Center zoeken wij per direct uitbreiding van ons office management. Het gaat om een vervanging van een zwangerschapsverlof (voor de periode van april 2020 tot en met oktober 2020). Daarna vindt een herverdeling van het takenpakket plaats. Het gaat om een contract voor de duur van 12 maanden waarbij ruimte is voor verlenging. 

Wat bieden wij?

Dokter Bosman biedt een leuke, afwisselende functie waarin je het visitekaartje van ons hoofdkantoor bent. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kunnen we goede zorg leveren.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Dokter Bosman werkt door heel Nederland

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten, die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder, door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je bent een spin in het web die de dagelijkse gang van zaken binnen Dokter Bosman overziet, organiseert en uitvoert. Je draagt zorg voor het agendabeheer van de directie en ondersteunt bij het afhandelen van e-mail en telefoonverkeer. Daarnaast woon je managementvergaderingen en vergaderingen van de Raad van Toezicht bij en notuleert. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van de facilitaire dienstverlening van de gehele organisatie, zoals het beheren van kantoorartikelen, contact met leveranciers en voorraadbeheer. Je weet structuur aan te brengen. Het 0 orde op zaken stellen in chaotische en drukke tijden gaat je goed af. Je denkt mee over verbeteringen voor de locaties.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste collega. Je krijgt een verantwoordelijke en zeer afwisselende functie waarin je kennis en ervaring weet te combineren met een klantgerichte mentaliteit. Je leert graag nieuwe dingen, je hebt een pro-actieve houding en bent flexibel. Veel werkzaamheden moeten ook ad hoc worden opgepakt. Dit betekent dat je snel zelfstandig moet kunnen werken. Het is belangrijk dat je positief bent ingesteld. Je hebt aantoonbare ervaring met agendabeheer, ervaring in de GGZ is een pré. Je houdt rekening met prioriteiten, personen, belangen en tijdsduur. 

Je houdt rekening met details zonder het overzicht te verliezen, ook als het druk is. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Bij indiensttreding kan je een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met personeelszaken, op telefoonnummer 088-226 77 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.