Medewerker inboundteam Kind en Jeugd

  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineBasispsychologen

Voor ons inboundteam in Amersfoort zijn wij op zoek naar versterking.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,3 op Zorgkaart Nederland

Wat ga je doen?

Het inboundteam ontvangt alle aanmeldingen van cliënten binnen Dokter Bosman. Je bent het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten. Je voert telefonische screenings uit. Met je psychologische achtergrond maak je tijdens deze screeningsgesprekken een inschatting te maken of de hulpvraag past bij de zorg die wij bij Dokter Bosman bieden. Je zorgt er voor dat dat alle cliëntgegevens compleet zijn voordat het naar een van onze locaties gaat. Je hebt veel overleg met behandelaren en supervisoren van verschillende teams. Daarnaast is er geregeld intercollegiaal overleg met verwijzers. Je proeft aan de GGZ en tegelijkertijd doe je werkervaring op.

Waar ben jij naar op zoek?

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Toegepaste Psychologie of je beschikt over een afgeronde academische opleiding tot basispsycholoog. Wil je graag werkervaring opdoen binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Solliciteer dan op deze vacature!

Kennismaken of direct solliciteren?

Stuur dan je actuele cv met motivatiebrief via onderstaande link. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met met Renata van Haren- Jongeneel, coördinator inboundteam, op telefoonnummer: 088-226 7626.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.