Medewerker inboundteam Volwassenen

  • domainAmersfoort
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineAlgemeen

Voor ons inboundteam in Amersfoort zijn wij op zoek naar versterking.

Wat wij bieden

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. We werken daarbij graag volgens de principes van de Positieve Gezondheid. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wat ga je doen?

Het inboundteam ontvangt alle aanmeldingen van cliënten binnen Dokter Bosman. Als medewerker inboundteam Volwassenen ben je het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) cliënten en voer je telefonische screenings uit. Met je psychologische achtergrond dien je tijdens deze screeningsgesprekken een inschatting te maken of de hulpvraag passend is voor Dokter Bosman en of wij de gewenste zorg kunnen bieden. Naast de screeningsgesprekken zorg je ervoor dat alle cliëntgegevens compleet zijn voordat het dossier naar de locaties gaat. In deze functie is er veel overleg met behandelaren en supervisoren van verschillende locaties. Daarnaast is er geregeld intercollegiaal overleg met verwijzers. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Toegepaste Psychologie of je beschikt over een afgeronde academische opleiding tot basispsycholoog.

Je proeft zijdelings aan de GGZ en doet tegelijkertijd werkervaring op.

Waarnaar ben jij op zoek?

Wil je graag werkervaring opdoen binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen. 

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

Meer weten of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Renata van Haren- Jongeneel, coördinator inboundteam. Bel 088-226 7626

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.