Vacature Meet & Greet online 14 september

In het kort

  • badgeMeet & Greet online 14 september
  • domainAmersfoort
  • person_outlineAlgemeen
  • today27 augustus 2022

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Op woensdag 14 september hosten wij weer een online Meet & Greet voor geïnteresseerden. Met de Meet & Greet willen we je de gelegenheid geven om een kijkje in de keuken te nemen van Dokter Bosman. Laagdrempelig en op een veilige afstand. Laat je inspireren door interessante bijdragen en ervaar Dokter Bosman!

Ben jij een GZ-psycholoog, Psychiater, Orthopedagoog-Generalist, Klinisch Psycholoog, systeemtherapeut of WO-afgestudeerd psycholoog? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig of Dokter Bosman iets voor jou is? Meld je aan! Het is vrijblijvend. Kun je dan niet of duurt je dat te lang? Je kunt altijd bellen met Dick Bosboom (recruiter) op telefoonnummer 088-2268350 voor meer informatie over het werken en de mogelijkheden bij Dokter Bosman.

Wat kun je verwachten?

Lidewij Knook, onze directeur Zorg en Kinder- en Jeugdpsychiater, neemt je mee in de behandelvisie van Dokter Bosman. Wat bedoelen we nou eigenlijk met een persoonlijke aanpak? Wij geloven dat we ons van andere zorgaanbieders onderscheiden door de oplossing die we cliënten bieden, niet door hun problemen.

Jacco Flapper is SPV´er en vertelt je over de praktijk van het werken bij Dokter Bosman; hoe gaat het er aan toe op de werkvloer, hoe is de samenwerking met collega behandelaren, etc.

Dick Bosboom maakt deel uit van het HR-team en vertelt je onder andere over ons opleidingsbeleid en waarom mensen ervoor kiezen om bij Dokter Bosman te gaan werken.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Meld je aan!

Je bent van harte uitgenodigd om onze online Meet & Greet bij te wonen. Laagdrempelig, gewoon vanachter je laptop of PC thuis aan de keukentafel of in je werkkamer. Je kunt je hier aanmelden waarna je enkele dagen vantevoren per mail de inlogcode van ons ontvangt. Regel jij een drankje voor jezelf, dan zorgen wij voor een goed verhaal. Je kunt je aanmelden tot de voorafgaande maandag.

Graag tot ziens bij de Meet & Greet!