Vacature Online basispsycholoog Volwassenen, Digitale praktijk

In het kort

 • badgeOnline basispsycholoog Volwassenen, Digitale praktijk
 • domainThuis!
 • access_time16 - 24 uur
 • person_outlineBasispsychologen
 • today6 juni 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben je een basispsycholoog voor volwassenen en beschik je over tenminste een jaar relevante behandelervaring in de GGZ? Spreekt het je aan om deel uit te maken van een team, maar te werken vanuit huis, aan de keukentafel in je jogging broek als je wilt en met je eigen koffie of thee bij de hand? Of, als digitale nomade, een maand op Ibiza in het huis van een familielid of van vrienden? Dat kan allemaal! Als Online Basispsycholoog heb je bovendien veel ruimte en flexibiliteit om je eigen werktijden te bepalen.

Bij de digitale praktijk van Dokter Bosman werken enthousiaste collega’s online samen. Alle behandelcontacten met cliënten vinden online plaats. Digitalisering in de zorg is een trend; bij onze digitale praktijk hoor je bij de koplopers! 

Cliënten kunnen via ZorgDomein kiezen voor behandeling op locatie of digitaal. Steeds vaker wordt gekozen voor digitale behandeling. Deze nieuwe manier van werken slaat aan bij zowel verwijzers als cliënten. Het betekent ook dat we extra (digitale) behandelcapaciteit nodig hebben voor de steeds groter wordende groep cliënten die hiervoor kiest. Kom jij ons versterken? De actuele behoefte is 16 uur per week, maar opschalen naar meer uren later dit jaar behoort tot de mogelijkheden.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je bent binnen de digitale praktijk medeverantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en evaluatie van behandeling. Je doet dit onder supervisie van een GZ-psycholoog. Er worden diverse milde psychische klachten behandeld, zoals angstklachten, stemmingsproblematiek en lichte emotieregulatieproblemen. We reiken handvatten aan en geven psycho-educatie om te leren omgaan met ASS/ADHD.

Cliënten behandel je via beeldbellen. Je verricht samen met de regiebehandelaar de intake en bent uitvoerend behandelaar van de digitale therapie. Je ondersteunt de cliënt in het uitvoeren van e-health modules. Daarnaast werk je mee aan het nog efficiënter neerzetten van de digitale praktijk. Een hartstikke leuke bouwklus als bijvangst dus! De teamsfeer is veilig, open en fijn. Iedereen kan elkaar benaderen voor hulp/advies op professioneel én persoonlijk gebied.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die gelooft in digitalisering binnen de GGZ en die de cliënt graag centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een ambitieuze organisatie.

We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV. Bekend zijn met het werken met een digitale GGZ omgeving is welkom, maar geen eis. Hetzelfde geldt voor ervaring met traumabehandeling: het is een pré, maar geen eis. Je hebt minimaal één jaar relevante behandelervaring met volwassenen in de GGZ en bent in het bezit van een LOGO-verklaring.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een omgeving in kleine zelfsturende teams met een focus op digitalisering van onze zorg. Door efficiënt en digitaal te werken kunnen wij onze cliënten nu en in de toekomst de gezondheidszorg bieden die past bij deze tijd: met eigen regie, keuzemogelijkheden en korte wachttijden.

Ons servicekantoor in Amersfoort is de basis van waaruit de digitale praktijk wordt vormgegeven. Maar het mooie van deze rol is dat je flexibel kunt zijn om te bepalen waar en wanneer jij je behandelingen uitvoert. Het enige vaste moment in de week is het teamoverleg. Verder vinden er een aantal keer per jaar fysieke bijeenkomsten plaats ten behoeve van teambuilding.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Online behandelen vanuit huis;
 • Maatwerk aanpak, iedere cliënt is uniek;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s, gericht op samenwerking;
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier
Direct solliciteren kan ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Stuur me een reminder