Vacature Online GZ-psycholoog volwassenen

In het kort

 • badgeOnline GZ-psycholoog volwassenen
 • domainThuis!
 • access_time24 - 36 uur
 • person_outlineGZ Psychologen
 • today5 juni 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij een GZ-psycholoog voor volwassenen die open staat voor nieuwe, flexibele vormen van werken? Ambieer je een baan die je optimale flexibiliteit biedt? Dus niet meer iedere dag naar je werkplek reizen maar gewoon thuis werken aan je keukentafel met je eigen koffie of thee. Of een maandje vanuit een vakantiehuis ergens in Europa. De kinderen naar school kunnen brengen en halen. Werktijden zelf bepalen. Het kan!

Bij de digitale praktijk van Dokter Bosman werken enthousiaste collega’s online samen. Alle behandelcontacten met cliënten vinden online plaats. Digitalisering in de zorg is een trend; bij onze digitale praktijk hoor je bij de koplopers! 

Spreekt dit jou aan en ben je beschikbaar voor 24 uur (of meer) per week? Kom eens praten! 

Cliënten kunnen via ZorgDomein kiezen voor behandeling op locatie of digitaal. Steeds vaker wordt gekozen voor digitale behandeling. Deze nieuwe manier van werken slaat aan bij zowel verwijzers als cliënten. Het betekent ook dat we extra (digitale) behandelcapaciteit nodig hebben voor de steeds groter wordende groep cliënten die hiervoor kiest. Kom jij ons versterken? 

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Het accent bij de digitale praktijk ligt op de behandeling van diverse milde psychische klachten, zoals angstklachten, stemmingsproblematiek en lichte emotieregulatieproblemen. Daarnaast reiken we handvatten aan en geven psycho-educatie om te leren omgaan met ASS/ADHD.

Je werkt in dit team als zelfstandig regiebehandelaar. Je werkt nauw samen met de uitvoerend behandelaars, door samen de digitale intakegesprekken te voeren en aan te sluiten bij evaluaties. Je draagt zorg voor heldere, concrete en meetbare behandeldoelen en evalueert deze volgens de principes van Positieve Gezondheid. Daarbij geef je werkbegeleiding aan de uitvoerend behandelaars. Je denkt mee over het het verbeteren van online behandelingen, de ontwikkeling van verbeterde E-Health modules en het optimaliseren van de digitale praktijk. Jij brengt de senioriteit mee om het team verder te doen floreren en opbouwen. In het kader van teambuilding zal je de online werkende collega´s enkele keren per jaar fysiek bij elkaar brengen.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je gelooft in de digitalisering binnen de GGZ en beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje en bent in staat anders te denken en anders te doen in een ambitieuze organisatie.

Natuurlijk beschik je over een afgeronde GZ-opleiding en enige jaren relevante werkervaring, maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie. Bekend zijn met het werken met een digitale GGZ omgeving is welkom.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Door efficiënt en digitaal te werken kunnen wij onze cliënten nu en in de toekomst de gezondheidszorg bieden die past bij deze tijd: met eigen regie, keuzemogelijkheden en kortere wachttijden.

Het mooie van deze rol is dat je optimaal flexibel kunt zijn om te bepalen waar en wanneer jij je behandelingen uitvoert. Het enige vaste moment in de week is het teamoverleg op maandagmiddag.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 65;
 • Online werken en behandelen vanuit huis;
 • Maatwerk aanpak, iedere cliënt is uniek;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s, gericht op samenwerking;
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Kan op afspraak ook ´s-avonds of in het weekend als jou dat beter past. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Stuur me een reminder