Vacature Orthopedagoog-Generalist / GZ-psycholoog / Psycholoog NIP Kind en Jeugd

 • domainMijdrecht
 • access_time32 uur
 • person_outlineGZ Psychologen

Ben jij die Orthopedagoog-Generalist, GZ-psycholoog of Psycholoog NIP Kind en Jeugd met behandelcoördinatie ambitie, die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman Mijdrecht

In Mijdrecht werkt een klein betrokken team. Ons team bestaat uit twee basispsychologen, een GZ-psycholoog en een psychotherapeut/systeemtherapeut. Bij onze praktijk is ook een Kind en Jeugdpsychiater betrokken die (mee)behandelt bij complexe problematiek en indien nodig medicatie kan voorschrijven. Wij diagnosticeren en behandelen kinderen en jongeren tot 18 jaar bij ondere andere depressie, angst, trauma, ADHD, negatief zelfbeeld, autisme spectrum problematiek, opvoedingsproblemen of gezinsproblemen gerelateerd aan een diagnose.  De behandeling kan bestaan uit cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, MBT, speltherapie, ouderbegeleiding, traumaverwerking (middels EMDR en andere methoden), systeemtherapie en mindfulness.

Als Orthopedagoog Generalist, GZ-psycholoog of Psycholoog NIP kind & jeugd ben je een belangrijke spin in ons web. Je geeft werkbegeleiding aan de basispsychologen en je bent regiebehandelaar. Ook pak je complexe cliënten op voor behandeling. Bij intakes en evaluaties ben je direct betrokken. Op het wekelijkse multidisciplinaire overleg (MDO) bespreek je je cliënten met je collega’s.

Er is altijd ruimte om je ideeën en visie te bespreken en in overleg nieuwe dingen op te zetten. Wij groeien graag als team in expertise, kennis, vaardigheden en aanbod. Bij ons staat gastvrijheid voor de cliënt centraal.

Vind je het interessant om als behandelcoördinator ook breder contact te hebben met onze andere vestigingen en het hoofdkantoor? Ook dat is mogelijk bij Dokter Bosman Mijdrecht.

We zijn gevestigd in een mooi pand, dat ongeveer in 20 minuten te bereiken is vanuit Utrecht of Amsterdam. 

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Natuurlijk beschik je over een afgeronde relevante opleiding. Daarnaast heb je tenminste 3 jaar ervaring als regiebehandelaar in de GGZ. Naast deze eisen, beschik je over eigenheid en authenticiteit, want dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV en BIG-registratie.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk: regie bepaal je samen met de cliënt;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Alleen dagbehandeling (geen avond- en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Uiteraard kun je ook direct solliciteren; zorg dat je je CV en motivatiebrief als seperate Word- of PDF-documenten klaar hebt staan om te uploaden. Tot snel! 

Stuur me een reminder