Orthopedagoog generalist

  • domainCastricum
  • access_time24 uur
  • person_outlineOrthopedagoog

Ben jij die orthopedagoog generalist die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en volgens ons psychologie van nu.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Hoe ziet jouw week eruit?

Je begint je dag met het afstemmen van je agenda met je collega’s van het secretariaat. Zij zijn spin in het web van de locatie en praten je bij over eventuele bijzonderheden. Heeft een cliënt extra aandacht nodig of zijn er wijzigingen in je agenda? Met een kop groene thee of verse bonenkoffie ga je aan de slag en pak je de gegevens van je eerste cliënt erbij. Bij ons staat gastvrijheid centraal, dus haal je haar even persoonlijk op uit onze huiskamer. Na afloop van je consult werk je het gesprek direct uit in ons EPD, zodat je klaar bent voor je volgende cliënt.

Op dinsdag bespreek je je cliënten in een multidisciplinair overleg (MDO) met je collega’s. Soms word je gevraagd dit zelf voor te zitten. Op woensdag heb je een paar pittige gesprekken met cliënten gehad. Je hoofd ontploft bijna. Gelukkig sta je bij ons niet alleen en kun je een van je directe collega’s consulteren. Teamwork is belangrijk bij ons. Voor een cliënt waarbij je autisme vermoedt, kun je bijvoorbeeld iemand van ons Autisme Kenniscentrum consulteren. Even later wil een basispsycholoog met je klankborden over een casus. Natuurlijk draag je je kennis over, dat zit in je natuur. Je helpt haar verder en gaat daarna weer aan de slag met je eigen cliënten. Na een week hard werken sluit je deze af met je collega’s. Alles is weer klaar voor je volgende werkweek.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende persoonlijkheid die de cliënt centraal zet in de behandeling. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

Natuurlijk beschik je over een afgeronde opleiding tot orthopedagoog generalist maar eigenheid en authenticiteit, dat is óók Dokter Bosman. We vinden jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je CV.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.