Psychiater Autisme Kenniscentrum

In het kort

  • Utrecht

  • 16 - 24 uur

  • Psychiaters

  • Geplaatst op: 26 september 2022

Ben jij die Psychiater Volwassenen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor je cliënten? Zou je dat graag willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Heb je specifieke interesse voor mensen met autisme? Dan kunnen we vast iets voor elkaar betekenen; laten we kennismaken!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij het Autisme Kenniscentrum Utrecht

Het team in Utrecht bestaat uit basispsychologen, GZ-psychologen, een psychiater en een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. In het team is veel expertise op verschillende gebieden, zoals ADHD, Autisme spectrumstoornis (ASS) en (complex) trauma. De  cliëntenpopulatie is gevarieerd met verschillende problematiek zoals angststoornissen en depressie. de behandelinterventies die wij gebruiken zijn onder andere CGT, EMDR, schematherapie, ACT, COMET en farmacotherapie. Bij ons staat de deur altijd open voor collega’s en delen we onze kennis actief met elkaar. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. We hebben een een leuk, energiek, enthousiast, leergierig en sociaal team. je kunt je werkplek goed bereiken met de fiets, auto en OV.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige psychiater om ons team te versterken. Je hebt een stuk levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Je bent een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk. Je communiceert helder en duidelijk. Dit doe je zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals
  • Ambulante behandeling, alleen tijdens kantooruren
  • Een gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!