Vacature Psychiater Autisme Kenniscentrum, vast dienstverband

In het kort

 • badgePsychiater Autisme Kenniscentrum, vast dienstverband
 • domainMeerdere locaties
 • access_time12 - 32
 • person_outlinePsychiaters
 • today27 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij die Psychiater voor Volwassenen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Heb je specifieke interesse voor mensen met autisme?

Bij Dokter Bosman hebben we drie gespecialiseerde locaties voor mensen met autismespectrumstoornis (ASS). Deze Kenniscentra zijn gevestigd in Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Voor zowel de locaties in Nijmegen (8 uur) als Zwolle (4 uur) hebben wij een positie beschikbaar voor een Psychiater Volwassenen. Een combinatie is mogelijk voor de reislustigen, maar hoeft niet.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie of angst- en persoonlijkheidsproblematiek. Bij het Autisme Kenniscentrum werken meer dan 25 medewerkers op drie locaties in Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je zorgt er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige psychiater om onze teams te versterken. Je hebt een stuk levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in onze teams is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk. Je communiceert helder en duidelijk. Dit doe je zowel naar je collega’s als naar je cliënten. 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in de AMS-schaal;
 • Een vaste aanstelling bij indiensttreding;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Super gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou bij Dokter Bosman, neem dan gerust contact op met Dick Bosboom, recruiter, telefoonnummer 088 – 226 83 50. Dan kijken we samen hoe we jou optimaal kunnen inzetten in lijn met je wensen en mogelijkheden. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. 

Natuurlijk kun je ook direct solliciteren; houd in dat geval je CV en motivatiebrief gereed als je op onderstaande button klikt. We zien er naar uit om kennis te maken!

Stuur me een reminder