Vacature Psychiater Kind en Jeugd, Nieuwegein en Woerden

In het kort

 • badgePsychiater Kind en Jeugd, Nieuwegein en Woerden
 • domainWoerden
 • access_time24 - 32 uur
 • person_outlinePsychiaters
 • today26 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Ben jij een (ervaren) Psychiater voor kinderen en jeugdigen en zou je willen werken voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak? Wil jij graag jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Dan ben je van harte welkom op onze behandellocaties in Woerden en Nieuwegein! Wij zoeken voor deze locaties (standplaats naar keuze) een Psychiater Kind & Jeugd voor 24 – 32 uur per week.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Werken bij Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties denk je mee in interventies in overleg met onze regiebehandelaren. Elke 6 weken neem je deel aan ons hechte specialisten overleg met alle psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman, dat veel gelegenheid biedt voor intercollegiaal overleg en scholing.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief. We werken in zelforganiserende teams. De teams bestaan uit 7 – 8 medewerkers, waaronder GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen/orthopedagogen, een klinisch psycholoog en systeemtherapeut i.o., en.. binnenkort jij?
In overleg met het team en Dokter Bosman is er veel mogelijkheid voor eigen initiatief, en ruimte voor maatwerk qua takenpakket. Wat wil jij oppakken? Vind je het leuk in meerdere teams consultatief werkzaam te zijn of heb je de voorkeur voor 1 vaste locatie?

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • Een vaste aanstelling bij indiensttreding;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou bij Dokter Bosman, neem dan gerust contact op met Dick Bosboom, recruiter, telefoonnummer 088 – 226 83 50. Dan kijken we samen hoe we jou optimaal kunnen inzetten in lijn met je wensen en mogelijkheden. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoongesprek in de avond. Natuurlijk kun je desgewenst ook direct solliciteren; houd in dat geval je CV en motivatiebrief gereed als je op onderstaande button klikt. We zien er naar uit om kennis te maken!

Stuur me een reminder