Psychiater Kind en Jeugd

  • domainLelystad
  • access_timeuren in overleg

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor een snelgroeiende organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische, positieve en oplossingsgerichte aanpak voor onze cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen zorg door standaardprotocollen, maar zorg gericht op het beter functioneren van cliënten in hun dagelijks leven. Samen met de cliënt persoonlijke doelen stellen en jouw expertise gebruiken om die doelen te bereiken. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wat ga je doen?

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun naasten.

Naar wie ben jij op zoek?

Ben je BIG-geregistreerd psychiater, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en ben je nieuwsgierig? Wees welkom om mee te lopen in ons team, onze persoonlijke aanpak te ervaren en collega’s te ontmoeten.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Meer weten, zien  of direct solliciteren?

Neem contact op met Angela Fine, locatiemanager 088-2268232. Direct solliciteren? Klik dan hier.

Meer weten over de organisatie?

Bericht op LinkedIn Lidewij Knook 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.