Psychiater Volwassenen Autisme Kenniscentrum

  • domainNijmegen
  • access_time8 - 24 uur
  • person_outlinePsychiaters
  • today12 augustus 2019

Wil jij je naar hartelust inzetten voor mensen met autisme? Voor onze locatie in Nijmegen zoeken wij een psychiater voor volwassenen voor het Autisme Kenniscentrum

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor het Autisme Kenniscentrum dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om cliënten met autisme verder te helpen. We groeien en dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het bied je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie of angst- en persoonlijkheidsproblematiek.

Bij het Autisme Kenniscentrum werken meer dan 25 medewerkers op vier locaties in Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,3 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je zorgt er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige psychiater om ons team te versterken. Je hebt een stuk levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk. Je communiceert helder en duidelijk. Dit doe je zowel naar je collega’s als naar je cliënten. 

Iets voor jou?

Neem tot 12 augustus contact op met Lilith Vermeulen, regiomanager, 088 226  82 25. Na 12 augustus kun je contact opnemen met Angela Fine, regiomanager, 088 226 82 32

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.