Psychiater Volwassenen, Woerden

  • domainWoerden
  • access_time12 - 32
  • person_outlinePsychiaters

Ben jij die ervaren psychiater met minimaal 5 jaar ervaring die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Voor onze locatie in Woerden zoeken wij een psychiater volwassenen voor 12-16 uur per week. Wil je liever meer uren werken, dan kan deze functie desgewenst ook gecombineerd worden met onze locatie in  Leiden waar eveneens behoefte is aan een psychiater volwassenen voor 16 uur per week waardoor het totaal aantal uren dan 28-32 kan zijn. Net wat je wil, net wat je past.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.
We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
  • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in  doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Werken bij Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Het team in Woerden bestaat uit zes behandelaren. Kernwoorden zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en gezellig.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, telefoonnummer 088 – 226 83 50. Of solliciteer direct. Houd dan je CV en motivatiebrief gereed als je op onderstaande button klikt. We zien er naar uit om met jou kennis te maken!

DIRECT SOLLICITEREN

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.