Psychiaters Kind en Jeugd, vast dienstverband

In het kort

  • Meerdere locaties

  • uren in overleg

  • Psychiaters

  • Geplaatst op: 9 oktober 2022

Voor verschillende locaties zoeken wij Psychiaters Kind en Jeugd die zich willen verbinden aan onze organisatie.

Wil graag je specialistische kennis en ervaring gebruiken om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Wij werken niet protocollair, in kleine teams volgens de principes van Positieve Gezondheid. Bij ons hebben behandelaren en de cliënten de regie. We werken in zelforganiserende teams. Ben jij die Psychiater voor kinderen en jeugdigen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?

Wij hebben op meerdere locaties mogelijkheden:
Castricum (8 uur)
Doetinchem (4 uur)
Haaksbergen (2 uur)
Hilversum (8 uur)
Lelystad (4 uur)
Nieuwegein (16 uur)
Ruurlo (12 uur)
Woerden (16 uur)
Zeist (4 uur)
Zutphen (4-8 uur)

Regionale combinaties – bijvoorbeeld Doetinchem, Zutphen, Ruurlo en Haaksbergen of Hilversum, Nieuwegein en Zeist – zijn ook mogelijk. Ook een combinatie van Kind & Jeugd en Volwassenen op één locatie, bijvoorbeeld in Castricum of Lelystad, is mogelijk. We houden graag rekening met jouw wensen, mogelijkheden en beschikbaarheid.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief.

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.
Wat je verder bij ons kunt verwachten:

  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team van professionals;
  • Een zeer gebruiksvriendelijk EPD

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met HR. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier Direct solliciteren kan uiteraard ook! Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!