Vacature Psychiaters Kind en Jeugd, vast dienstverband, voor diverse locaties (combi´s mogelijk)

In het kort

 • badgePsychiaters Kind en Jeugd, vast dienstverband, voor diverse locaties (combi´s mogelijk)
 • domainMeerdere locaties
 • access_timeuren in overleg
 • person_outlinePsychiaters
 • today29 augustus 2022
Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter

Voor verschillende locaties zoeken wij Psychiaters Kind en Jeugd die zich willen verbinden aan onze organisatie.

Wil graag je specialistische kennis en ervaring gebruiken om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten? Wij werken niet protocollair, in kleine teams volgens de principes van Positieve Gezondheid. Bij ons hebben behandelaren en de cliënten de regie. We werken in zelforganiserende teams. Ben jij die Psychiater voor kinderen en jeugdigen die graag je specialistische kennis en ervaring gebruikt om na diagnose een persoonlijk aanpak te maken voor onze cliënten?

Wij hebben per mei 2022 op meerdere locaties mogelijkheden:
Amsterdam (8 uur)
Castricum (8 uur)
Doetinchem (4 uur)
Haaksbergen (2 uur)
Hilversum (8-16 uur)
Lelystad (4-8 uur)
Nieuwegein (8-16 uur)
Ruurlo (12 uur)
Woerden (16 uur)
Zutphen (4-8 uur)

Regionale combinaties, bijvoorbeeld Amsterdam & Castricum of Amsterdam & Lelystad of Doetinchem, Haaksbergen en Ruurlo, zijn ook mogelijk. Ook een combinatie van Kind & Jeugd en Volwassenen op één locatie, bijvoorbeeld Amsterdam of Lelystad, is mogelijk. We houden graag rekening met jouw wensen, mogelijkheden en beschikbaarheid.

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wil je weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Werken bij dokter Bosman

Bij Dokter Bosman zorg je er samen met collega’s voor dat cliënten een psychiatrische behandeling op maat krijgen. Je bent als specialist een belangrijk consulent in de diagnostiek- en behandelfase. In het multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Door mensen in een psychiatrisch onderzoek te zien, vul je met jouw expertise de behandeling op maat aan. Hiermee help je je team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast stel je op jouw indicatie medicatie in. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij in overleg met cliënten en hun omgeving. In crisissituaties zorg je voor beoordeling en interventie in overleg met onze regiebehandelaren.

Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel en multidisciplinair met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief.

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en vanuit zelfsturende teams. Je krijgt bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid en vrijheid. We veranderen, soms omdat het moet, maar vaker omdat de zorg daarom vraagt. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen.
Wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in de AMS-schaal;
 • Een vaste aanstelling bij indiensttreding;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Maatwerk aanpak;
 • Een gepassioneerd, gezellig en betrokken team van professionals;
 • Werken op flexibele tijden overdag (zonder avond- nacht en weekenddiensten);
 • Compacte organisatie: plat, wendbaar, korte lijnen, snel schakelen;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Een gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou bij Dokter Bosman, neem dan gerust contact op met Dick Bosboom, recruiter, telefoonnummer 088 – 226 83 50. Dan kijken we samen hoe we jou optimaal kunnen inzetten in lijn met je wensen en mogelijkheden. Schikt je dat niet overdag, dan kun je per mail naar dbosboom@dokterbosman.nl ook een afspraak maken voor een telefoon- of beeldbelgesprek in de avond of in het weekend. 
Natuurlijk kun je desgewenst ook direct solliciteren; houd in dat geval je CV en motivatiebrief gereed als je op onderstaande button klikt. We zien er naar uit om kennis te maken!

Stuur me een reminder