Recruiter

  • domainAmersfoort
  • access_time32 - 36 uur
  • person_outlineAlgemeen

Voor ons Service Centre in Amersfoort zoeken wij een recruiter. Heb jij affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg en kun jij de beste zorgprofessionals vinden en aan Dokter Bosman verbinden? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan een baan. 

We vinden het belangrijk dat je autonoom kunt werken en lekker in je vel zit, want dan kun je de beste prestaties leveren. Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een platte organisatie en in kleine teams, zodat je gericht kunt leveren aan de teams op locatie. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team dat je met open armen ontvangt;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, want wij vinden persoonlijke groei belangrijk;
  • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Dokter Bosman werkt door heel Nederland

Het grootste verschil met andere organisaties zit niet in onze cliënten of hun problematiek, maar in de oplossingen die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandelingen zijn erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met de uitdagingen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers verdeeld over 27 locaties in Midden-Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,3 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorgprofessionals voor ons bedrijf.  Je werkt nauw samen met onze teams op locatie om de match te maken tussen zorgprofessional en vacature. Je stemt met de marketing- en communicatiemanager de arbeidsmarktcommunicatie af. Samen kijk je waar er gas op gegeven moet worden. Elke acht weken weken organiseer je met hem onze informele Meet en Greet voor zorgprofessionals.

Je gaat natuurlijk niet zitten wachten tot er iemand reageert op een van onze vacatures. Met behulp van tools als LinkedIn Recruiter benader je proactief potentiële zorgprofessionals. Je bouwt constant aan onze eigen database en voert verkennende gesprekken met een kop koffie of thee.  Jij voert de regie over het recruitmentproces en bent bereid om er alles aan te doen om professionals een aangename sollicitatie-ervaring te bieden. Je bent ondernemend, creatief. Je bent in staat om op de arbeidsmarkt een netwerk op te bouwen. Je voert sollicitatiegesprekken en de beste kandidaten zet je door naar een team voor een klikgesprek. Ieder team is anders en het is belangrijk onze teams te kennen. Je bent daarom vaak op locatie te vinden om met de teams te bepalen wat hun behoeftes zijn. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een recruiter met minimaal 5 jaar ervaring en je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je kunt werken met AFAS , LinkedIn-recruiter en je hebt ervaring in de zorg. Je bent energiek, enthousiast, communicatief sterk en weet dit over te brengen op collega’s. 

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hylco Wijnants. Bel 088-226 83 10. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.