Vacature Screener / Psycholoog Kind en Jeugd

  • domainAmersfoort
  • access_time32 - 36 uur
  • person_outlinePsychologen
  • today18 januari 2022

Ben jij afgestudeerd orthopedagoog of psycholoog met interesse in de GGZ voor Kind en Jeugd? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een team orthopedagogen/psychologen die onze cliënten screenen? Spreekt een contactrijke functie je aan? Dan maken we graag kennis met je, want wij zijn voor ons Inboundteam op het servicekantoor in Amersfoort op zoek naar versterking!

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. We werken volgens de principes van Positieve Gezondheid waarbij we cliënten stimuleren om eigen regie te nemen en ze te begeleiden in het bereiken van hun persoonlijke doelen. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wat ga je doen?

Het Inboundteam ontvangt alle aanmeldingen van cliënten binnen Dokter Bosman. We werken met Zorgdomein, waarbij cliënten al hebben gekozen voor de digitale praktijk of behandeling op één van de locaties. Nadat cliënten naar Dokter Bosman zijn doorverwezen, wordt contact opgenomen door collega’s van het Inboundteam en wordt er een screeningsgesprek met jou als orthopedagoog/psycholoog ingepland. Je komt in een team van 9 Screeners te werken. Jij voert vervolgens de telefonische screening uit en maakt met jouw psychologische achtergrond een inschatting of de hulpvraag past bij de zorg die wij bij Dokter Bosman aanbieden. Je zorgt er voor dat alle cliëntgegevens compleet zijn voordat het naar onze digitale praktijk, of naar één van onze behandellocaties gaat. Je hebt veel overleg met behandelaren en supervisoren van verschillende locaties. Daarnaast is er geregeld intercollegiaal overleg met verwijzers.

Wij werken binnen het Inboundteam met multidisciplinaire teams, hetgeen inhoudt dat je naast je werk als Screener ook wordt ingewerkt op andere onderdelen van het aanmeldproces zoals bijvoorbeeld de administratieve vastlegging van dossiers. Daarnaast kan je worden ingezet op  projecten. Je kunt je in deze functie dus ontwikkelen tot allround zorgprofessional.
Als Screener heb je één maal per week een avonddienst; je werkt dan van 11:30 tot 20:00 uur.

Waar ben jij naar op zoek?

Je beschikt over een afgeronde academische opleiding tot basispsycholoog of orthopedagoog en hebt een LOGO-verklaring. Wil je graag werkervaring opdoen binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, spreekt de behandelvisie van Dokter Bosman je aan en wil je meer leren over de zorg? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat bieden wij?

Werken bij Dokter Bosman betekent werken in een platte organisatie en in kleine zelfsturende teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht, goede zorg leveren.  

Wat je verder van ons kunt verwachten:

  • Prima arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ; de functie is ingedeeld in schaal 50;
  • Werken vanuit de principes van Positieve Gezondheid;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team;
  • Een compacte organisatie, wendbaar en met korte lijnen;
  • Gebruiksvriendelijk EPD;
  • Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Kennismaken of direct solliciteren?

Stuur dan je actuele cv met motivatiebrief via onderstaande link. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer: 088-226 8350. Direct solliciteren kan uiteraard ook; we horen graag van je!

Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter