Secretaresse

  • domainNieuwegein
  • access_time16 uur
  • person_outlineAlgemeen

Ben jij die secretaresse die een kei is in plannen en organiseren. Die onze cliënten met een glimlach gastvrij ontvangt en net dat extraatje weet te bieden. Mensen maken bij ons het verschil.

Wat bieden wij?

Dokter Bosman biedt een leuke, afwisselende functie waarin je het visitekaartje van onze locatie bent. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kunnen we goede zorg leveren.
Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Dokter Bosman werkt door heel Nederland

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.

Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven ons een 8,3 op Zorgkaart Nederland.

Wat ga je doen?

Je bent de organisatorische spil in het team van behandelaren. Samen met je collega’s op het secretariaat zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat de behandelaren zich kunnen concentreren op onze cliënten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze cliënten. Je zorgt dat de agenda’s van je collega’s efficiënt gevuld zijn. Je draait je hand er niet voor om om afspraken te verzetten Met elkaar zorg je voor een soepel draaiende psychologenpraktijk.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste collega. Je krijgt een verantwoordelijke en zeer afwisselende functie waarin je kennis en ervaring weet te combineren met een klantgerichte mentaliteit. Je leert graag nieuwe dingen en hebt een proactieve houding. Je bent naar zowel collega’s als ook naar de cliënt servicegericht en flexibel. Veel werkzaamheden moeten ook adhoc opgepakt worden. Dit betekent dat je snel zelfstandig moet kunnen werken. Het is belangrijk dat je positief bent ingesteld. Ervaring in de GGZ is een pré.

Je hebt aantoonbare ervaring met agendabeheer en het inplannen van complexe onderzoek trajecten. Je houdt rekening met prioriteiten, personen, belangen en tijdsduur. 

Ervaring met CRS en Google drive is een pré. Je houdt rekening met details zonder het overzicht te verliezen, ook als het druk is. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Bij indiensttreding kun je een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miriam Smit Arends, management assistent, op telefoonnummer 088-226 8243 Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel! 

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.