Secretaresse

  • domainAmersfoort
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineAlgemeen

Over de functie

Je bent een onmisbare schakel in ons team. Geen dag is hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat de behandelaren zich kunnen concentreren op onze cliënten. Jij bent het visitekaartje en aanspreekpunt van de locatie. Je staat onze cliënten telefonisch, persoonlijk en via e-mail te woord. Je zorgt dat behandelaren en cliënten op een soepele manier afspraken kunnen maken. Je plant intakes en adviesgesprekken, onderzoeken en behandelingen voor ze in. Daarnaast heb je ook een aantal administratieve taken, zoals archiveren, voorraadbeheer en afhandelen van inkomende en uitgaande post. Vrijdag is je vaste werkdag en de overige dagen worden in overleg met je collega’s vastgesteld.

Wie zoeken wij?

Naast MBO+ of HBO werk-en denkniveau beschik je over een klantgerichte, commerciële instelling en bent stressbestendig. Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent accuraat, flexibel, nauwkeurig en servicegericht. In verband met agendabeheer en en het plannen van afspraken ben je analytisch sterk. Je vindt het geen probleem om als het nodig is ook op andere locaties van de regio te werken.

Wat bieden wij?

Je krijgt een leuke, afwisselende functie waar je het visitekaartje van onze locatie bent. De sfeer in het team is uitstekend binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Wil je graag meer uren werken op een andere locatie? In overleg is veel mogelijk! We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Caroline Elbersen, Management Assistent, telefoonnummer: 088-2268296. Direct solliciteren? Klik dan hier.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.