Secretaresse

  • domainAmsterdam
  • access_time36 uur
  • person_outlineAlgemeen
  • today27 maart 2019

Ben jij die secretaresse die een kei is in plannen en organiseren. Die onze cliënten met een glimlach gastvrij ontvangt en net dat extraatje weet te bieden. Mensen maken bij ons het verschil.

Wat bieden we je

Dokter Bosman biedt een leuke, afwisselende functie waarin je het visitekaartje van onze locatie bent. De sfeer in het team is uitstekend.

Standaard meegeleverd:

  • Geld conform CAO-GGZ
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen.

Oh ja en goede koffie of thee!

Wat ga je doen?

Je bent de organisatorische spil in het team van behandelaren. Samen met je collega’s op het secretariaat zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat de behandelaren zich kunnen concentreren op onze cliënten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze cliënten. Je zorgt dat de agenda’s van je collega’s efficiënt gevuld zijn. Je draait je hand er niet voor om om afspraken te verzetten Met elkaar zorg je voor een soepel draaiende psychologenpraktijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste collega. Je krijgt een verantwoordelijke en zeer afwisselende functie waarin je kennis en ervaring weet te combineren met een klantgerichte mentaliteit. Je leert graag nieuwe dingen en hebt een proactieve houding. Je bent naar zowel collega’s als ook naar de cliënt servicegericht en flexibel. Veel werkzaamheden moeten ook adhoc opgepakt worden. Dit betekent dat je snel zelfstandig moet kunnen werken. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met mensen met ADHD en Autisme Spectrumstoornissen en positief bent ingesteld. Ervaring in de GGZ is een pré.

Wat breng jij mee?

Je hebt aantoonbare ervaring met agendabeheer en het inplannen van complexe onderzoek trajecten. Je houdt rekening met prioriteiten, personen, belangen en tijdsduur.  Ervaring met CRS en Google drive is een pré. Je houdt rekening met details zonder het overzicht te verliezen, ook als het druk is. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Bij indiensttreding kan je een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gijs Graste, medewerker secretariaat. Bel Gijs op 088-2268021.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.