Senior Contractmanager Zorgverkoop

 • domainAmersfoort
 • access_time32 - 36 uur
 • person_outlineAlgemeen
 • today19 oktober 2020

Ben jij de Senior Contractmanager Zorgverkoop die nieuwe samenwerkingen aangaat met gemeenten voor de verkoop van specialistische jeugdzorg door Dokter Bosman? Ben jij de spin in het web tussen de gemeenten en onze interne organisatie? Ben je op de hoogte van de landelijke trends binnen gemeenten, de omzetplafonds en de verschillende manieren van factureren? Weet jij hoe je zelf een initiatief start om beter samen te werken in de regio, zodat we de aanbesteding gaan winnen? Dan is dit iets voor jou!

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We nemen grote stappen in het verder digitaliseren van onze organisatie en werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om cliënten verder te helpen. We groeien en dat vraagt van jou eigenaarschap en flexibiliteit en het biedt je een hoop vrijheid en kansen.
Daarnaast bieden wij:

 • Een nieuw op te bouwen samenwerking met ons aanmeldteam bestaande uit jonge mensen en frisse ideeën;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Flexibiliteit en vrijheid: je uitvalsbasis tussen je bezoeken aan gemeenten zijn afwisselend je thuiswerkplek, een goede koffietent en ons kantoor in Amersfoort;
 • Ruim 300 intrinsiek gemotiveerde collega’s die positieve gezondheid dagelijks in de praktijk brengen;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ; inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Over Dokter Bosman

Anders dan traditionele GGZ organisaties gaan we steeds meer over naar beeldbellen en het integreren van E-health modules in ons zorgaanbod. Positieve Gezondheid en de eigen regie van onze cliënten staat centraal. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. Wij geloven in doen; dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers, verdeeld over 25 locaties in Nederland. Onze cliënten geven ons een 8,4 op Zorgkaart Nederland.

Wat je gaat doen

Werken bij Dokter Bosman als Senior Contractmanager Zorgverkoop betekent werken in een afwisselende werkomgeving, waarbij eigenaarschap centraal staat. We zijn door ons grote aantal locaties actief in meer dat 20 regio’s en 155 gemeenten. Je bouwt samen met collega’s aan een sterke propositie en je bent de link tussen de gemeenten, je collega’s van Finance, het aanmeldteam en de behandelteams. Je bent voortdurend bezig om ons (digitale) zorgaanbod te vertalen naar de landelijke of gemeentelijke zorgvraag. Omdat je op dagelijkse basis contact hebt met de gemeenten, kun je onze zorg propositie goed vertalen in de kwartaalgesprekken waarin jij de leiding neemt.

We gaan samen de markt nog beter leren kennen. Op pad in de auto, interne en externe presentaties bijwonen en samen sparren over het verbeteren van zorg. Daarnaast kijk je samen met collega’s van de behandelteams en van ons aanmeld- en beschikkingenteam wat er bij gemeenten actueel is. Waar moeten we onze bestaande relaties bestendigen en waar kunnen we actief onze zorg aanbieden aan gemeenten en regio’s waar wij nog niet vertegenwoordigd zijn? Wat is er voor nodig om in de aankomende jaren relevant en effectief te blijven in de verschillende gemeenten?

Je bent vanaf het eerste moment verantwoordelijk voor onze contracten met gemeenten. Wel altijd met het team achter je. Het wordt een uitdagende combi van kennis verbreden en verdiepen, maar ook van gewoon van doen. Een incidentele video-meeting in de avonduren met collega’s of het volgen van een E-learning is voor jou geen probleem.

Wat breng jij mee?

Je bent een ondernemende, klantgerichte persoonlijkheid. Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je neemt ownership en je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede kennis van de zorgsector – bij voorkeur van de GGZ;
 • Je hebt minimaal 3-8 jaar ervaring als zorgverkoper;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en van financiering in de zorg;
 • Je hebt ervaring met aanbestedingstrajecten bij gemeenten;
 • Je hebt een commerciële drive en bent een verbinder; 
 • Je ziet kansen, pakt deze met beide handen aan en je werkt procesmatig;
 • Je hebt een energieke, down to earth, oplossingsgerichte, eerlijke mindset;
 • Je bent een stevig gesprekspartner, weet vertrouwen te winnen, kan relaties bouwen; 
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom, recruiter, op telefoonnummer 088-226 8350. Direct solliciteren?Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.