Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • domainUtrecht
  • access_time24 uur
  • person_outlineSociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Voor Spoor030 zoeken wij een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige . Wil jij je naar hartelust inzetten voor onze cliënten? Heb je ervaring met diagnose en behandeling? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn

De initiatiefnemers van Spoor030 zijn Timon, Dokter Bosman en Pluryn. Spoor030 is een specialistische jeugdhulp organisatie specifiek voor een groot aantal wijken in de stad Utrecht. We zijn een inspirerende plek om te werken in een stad die voorop loopt met het op een andere manier aanbieden van jeugdhulp. We zijn er van overtuigd dat de zorg verbetert als er meer wordt samengewerkt tussen verschillende specialismen. Specialisten uit verschillende disciplines werken daarom samen in wijkgerichte teams. Samen met onze partners in de buurt. Bij alle vormen van hulp die wij bieden staat het dagelijks leven van een kind, jongere en het gezin centraal. 

Wat ga je doen?

Je stelt samen met onze regie-behandelaren een diagnose, maak je behandelplannen en je voert deze uit. Je coördineert de uitvoering van de behandelplannen en je bewaakt de kwaliteit van de geleverde zorg. Samenwerken vinden we belangrijk. Je deelt jouw specialistische kennis in de vorm van bijvoorbeeld consultaties en/of presentaties. Je stimuleert de zelfsturing binnen het team. 

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van Spoor030. Hoe kan het nog beter? We horen dat graag van jou.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent iemand die systemisch denkt en doet. De begrippen circulaire causaliteit en meervoudige partijdigheid zijn voor jou vanzelfsprekend. In de samenwerking met (keten)partners beweeg je soepel door de verschillende krachtvelden. .Je hebt aantoonbare actuele kennis van somatiek en farmacologie. Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde met een BIG-registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot SPV’er. Authenticiteit vinden we minstens zo belangrijk net zoals positief ingesteld zijn. We vinden het fijn als je zelfstandig en gedreven in je vak bent. Voor je werkzaamheden is het belangrijk dat een een rijbewijs hebt en eigen vervoer. 

Wat bieden wij

Je komt in dienst van Dokter Bosman en voert je werkzaamheden uit voor Spoor030. Naast de dynamische omgeving van een startende organisatie wordt je ingedeeld conform de cao GGZ. 

Interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je brief met motivatie en CV ter attentie van Dick Bosboom. Wil je eerst meer informatie? Bel 088-226 83 50. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.