Vacature Stagiair Marketing-Communicatie Video

  • domainAmersfoort
  • access_time32 uur
  • person_outlineStagiair
  • today27 mei 2021

Wil jij naar hartelust filmen en monteren? Ben je op zoek naar een studiegerelateerde stage? Wij zijn voor de afdeling Marketing & Communicatie op zoek naar een stagiair die graag met video aan de slag gaat: van conceptfase tot en met zelf filmen en editen. Een flexibele stage in het prachtige Amersfoort.

Een creatieve stage op flexibele dagen

Voor studenten die verslaafd zijn aan social media en ervaring hebben met video editing.
Flexibele werktijden: 32 uur per week, beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:30 uur.
Werklocatie is op de Basicweg 12, nabij station Amersfoort Schothorst.

Wat ga je doen?

Stel: het is dinsdagochtend, je loopt het kantoor binnen. Gisteren heb jij mooie beelden geschoten bij één van onze psychologen en je gaat aan de slag met de montage in jouw favoriete editing software. Dit belooft weer een toffe aftermovie te worden! Na wat feedback over en weer van je collega ga je aan de slag met een ander puntje van je to-do list: een concept idee over ADHD verzinnen. Hoe brengen we dit zo goed mogelijk in beeld? Het is aan jou!

Later die middag willen we een vacature promoten door middel van een GIFje, die jij met jouw creatieve skills zo in elkaar zet. Tot slot upgrade jij ons YouTube Kanaal met een splinternieuwe upload.

Wat neem je mee? 

  • Je volgt een MBO-HBO opleiding en studeert ten minste nog een jaar. Je opleiding sluit aan bij de functie en ligt bij voorkeur op het gebied van Marketing & Communicatie, Digitale Media of Journalistiek; 
  • Je bent verslaafd aan alles dat met vloggen en social media te maken heeft. De verschillende kanalen kennen geen geheimen voor jou! 
  • Je bezit de nodige Video editing-skills waarmee je ons kunt voorzien van mooie beelden; 
  • Je bent een zelfstandig werkende, extraverte en enthousiaste persoonlijkheid die graag veel dingen tegelijkertijd doet;
  • Je denkt creatief in oplossingen, je houdt van dingen regelen en bent in staat je zaakjes goed te ordenen; 
  • Je hebt ervaring met het filmen en maken van videocontent voor het web. 

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze stage ben je 32 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal drie maanden. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Wil jij bijvoorbeeld één hele dag of twee middagen werken na je college? Dan kan dat gewoon! Ideaal toch?

Iets voor jou?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Heusinkveld, manager Marketing & Communicatie op 088-226 77 40. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!