Stagiair online marketing

  • domainAmersfoort
  • access_time24 uur
  • person_outlineStagiair
  • today20 oktober 2020

Wil jij naar hartelust online marketing werkzaamheden uitvoeren? Ben je op zoek naar een stage? Wij zijn voor het team Marketing & Communicatie van Dokter Bosman in Amersfoort op zoek naar een stagiair online marketing.

Een creatieve stage op flexibele dagen

Je bent 24 uur per week beschikbaar en verdeelt deze uren in overleg van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.

Wat ga je doen?

Stel het is maandagochtend. Je gaat direct aan de slag met het in kaart brengen van onze online prestaties. Waar kunnen we onze prestatie verbeteren, hoe kunnen we meer leads genereren? Growth hacking heet dat. Na feedback over en weer van je collega’s ga je aan de slag met een ander puntje van je to-do list: onze redactionele items online plaatsen en de externe mail klaarzetten in MailChimp. Hoe je deze ballen in de lucht houdt? Het is aan jou!

Wat neem je mee?

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding en studeert tenminste nog een jaar. Je opleiding sluit aan bij de functie en ligt bij voorkeur op het gebied van Marketing & Communicatie, Digitale Media of Journalistiek; 
  • Je bent verslaafd aan alles dat met social media te maken heeft. De verschillende kanalen kennen geen geheimen voor jou! 
  • Je bezit de nodige WordPress-, mailchimp- en Google ads skills waarmee je ons kunt voorzien van mooie beelden; 
  • Je bent een zelfstandig werkende, extraverte en enthousiaste persoonlijkheid die graag veel dingen tegelijkertijd doet;
  • Je denkt creatief in oplossingen, je houdt van dingen regelen en bent in staat je zaakjes goed te ordenen; 
  • Voor je werk zul je af en toe onze locaties bezoeken, dus fijn als je reisbereid bent. Dat kan per OV uiteraard, maar als je een rijbewijs hebt ook met één van onze poolauto´s.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze stage ben je 24 uur per week beschikbaar voor minimaal zes maanden tot een jaar. Je kunt iedere week zelf je uren flexibel inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur. Wil jij bijvoorbeeld één hele dag of twee middagen werken na je college? Dan kan dat gewoon! Ideaal toch?

Interesse?

Met vragen over de functie kun je contact opnemen met Robert Heusinkveld, manager Marketing & Communicatie op 088 226 77 40. Direct solliciteren? Dat kan ook. Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.