Systeemtherapeut

  • domainAmersfoort
  • access_time20 uur
  • person_outlineSysteemtherapeut

Voor onze locatie in Amersfoort zoeken wij een Systeemtherapeut voor Kind & Jeugd voor 20 uur per week. Ben jij die Systeemtherapeut die zich inzet voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten? We komen graag in contact met je!

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om volwassenen met psychiatrische problematiek verder te helpen. We groeien en dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het bied je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;

  • Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team.

Wat ga je doen?

Je verricht je diagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Je draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaakt het systemisch perspectief. Zowel voor cliënten, als van de behandelcontext. Je geeft advies aan collega’s over je eigen expertise.

Je interpreteert jouw bevindingen ten behoeve van de diagnosestelling. Deze bevindingen leg je vast. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere behandelaren. We verwachten dat je actief meedenkt aan het ontwikkelen nieuwe vormen van behandeling

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte systeemtherapeut (WO-niveau). Ook als je nog in opleiding bent, zijn we geïnteresseerd in jou. Wat jou kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten. Het accent van je werkzaamheden zal liggen op de behandeling van Kind & jeugd.  Incidenteel ben je echter ook inzetbaar voor ons team Volwassenen. Jouw standplaats is Amersfoort, maar je hebt de flexibiliteit om in voorkomende gevallen ook werkzaamheden te verrichten op andere locaties in de regio.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-2268350. Direct solliciteren kan ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Direct solliciteren

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.