Vacature Systeemtherapeut Kind en Jeugd

 • domainNijkerk
 • access_time24 uur
 • person_outlineSysteemtherapeut

Voor onze locatie in Nijkerk zoeken wij een Systeemtherapeut voor Kind & Jeugd. Ben jij die Systeemtherapeut die zich inzet voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten? Ben je beschikbaar voor 24 uur? We komen graag in contact met je!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu. Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman  een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Nijkerk

Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en gezellig multidisciplinair team, bestaande uit 10 personen waaronder basispsychologen, een klinisch psycholoog, een arts en een orthopedagoog-generalist.
In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Behandelmethoden die wij toepassen zijn onder andere CGT, EMDR, traumabehandeling en schematherapie. Daarnaast worden informatieavonden en groepstrainingen ook steeds vaker toegepast.

We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in wat hij doet. Daarnaast hechten we aan flexibiliteit, zowel naar onze cliënten als collega’s. We zitten in een modern pand dat van alle gemakken is voorzien. Onze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Wat ga je doen?

Je verricht je diagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Je draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaakt het systemisch perspectief. Zowel voor cliënten, als van de behandelcontext. Je geeft advies aan collega’s over je eigen expertise.

Je interpreteert jouw bevindingen ten behoeve van de diagnosestelling. Deze bevindingen leg je vast. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere behandelaren. We verwachten dat je actief meedenkt aan het ontwikkelen nieuwe vormen van behandeling

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut (in bezit van de NVRG-registratie Systeemtherapeut). Wat jou kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten. 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Alleen behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een super gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom. Bel 088-2268350. Direct solliciteren kan ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!