Vacature Systeemtherapeut Kind en Jeugd

 • domainHaaksbergen
 • access_time16 uur
 • person_outlineSysteemtherapeut

Voor onze locatie in Haaksbergen zoeken wij een Systeemtherapeut voor Kind & Jeugd. Ben jij die Systeemtherapeut die zich inzet voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten en hun omgeving? Zou je dat willen doen bij een organisatie met een onderscheidende aanpak? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Over Dokter Bosman

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter.
Bij Dokter Bosman werken meer dan 300 medewerkers. Onze cliënten geven Dokter Bosman een 8,4 op Zorgkaart Nederland

Werken bij Dokter Bosman Haaksbergen

Je verricht diagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Je draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaakt het systemisch perspectief. Zowel voor cliënten, als van de behandelcontext. Je geeft advies aan collega’s over je eigen expertise.

Je interpreteert jouw bevindingen ten behoeve van de diagnosestelling. Deze bevindingen leg je vast. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere behandelaren. We verwachten dat je actief meedenkt in het ontwikkelen van nieuwe vormen van behandeling.

Je komt te werken in een klein, enthousiast, betrokken en multidisciplinair team, bestaande uit drie personen waaronder twee basispsychologen en een GZ-psycholoog. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de artsen van onze vestiging in Ruurlo. Kernwoorden die bij ons passen zijn laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie. Het werk doen we professioneel met oog voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt. Onze werkrelaties zijn informeel en positief. Een omgeving waarin iedere collega tot zijn recht komt, is voor ons een belangrijke kernwaarde. Samen proberen we op de werkvloer een fijne sfeer te creëren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut die beschikbaar is voor 16 uur per week. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut en bent in het bezit van een NVRG- of NKS-registratie Systeemtherapeut en een SKJ-registratie. Wat jou kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Je kunt helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten. 

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken, want dan kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ;
 • De functie is ingedeeld in schaal 60;
 • Behandelen vanuit persoonlijke aanpak, maatwerk;
 • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
 • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
 • Enthousiaste, bevlogen collega´s die gericht zijn op samenwerken;
 • Alleen behandelingen binnen kantooruren (géén avond- en weekenddiensten);
 • Een super gebruiksvriendelijk EPD.

Kennismaken of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dick Bosboom op het telefoonnummer 088-2268350. Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier

Direct solliciteren kan ook; zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan. Tot snel!

Stuur me een reminder

Direct contact?

Dick Bosboom

Recruiter