Systeemtherapeut Kind en Jeugd

  • domainLelystad
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineSysteemtherapeut
  • today13 mei 2019

Voor onze locatie in Lelystad zoeken wij een systeemtherapeut voor kind en jeugd. Ben jij de systeemtherapeut die zich inzet voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten?

Wat wij bieden

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om cliënten met autisme verder te helpen. We groeien en dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het bied je ook een hoop vrijheid en kansen.

Standaard meegeleverd:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Toppers op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Werken volgens de principes van Positieve Gezondheid;
  • Opleidingen voor je persoonlijke ontwikkelingswensen;
  • Een enthousiast, gezellig en betrokken team

Niet onbelangrijk: goede koffie en thee!

Wat ga je doen?

Je verricht je gezinsdiagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Daarnaast draag je bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaak je het systemisch perspectief zowel ten aanzien van cliënten, als ten aanzien van de behandelcontext, je geeft advies aan collega’s met betrekking tot jouw eigen expertise.

Je interpreteert onderzoeksgegevens voor de diagnosestelling en legt de onderzoeksbevindingen vast. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere betrokken behandelaren. We verwachten dat je actief meedenkt aan het ontwikkelen nieuwe vormen van behandeling

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut (HBO of WO). Wat jou verder kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk en kun je helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Kennismaken of direct solliciteren?

App of bel Angela Fine, regio manager, op 088 – 226 82 32. Direct solliciteren kan ook. Houd dan je CV en motivatiebrief gereed als je op onderstaande button klikt.

We zien er naar uit om met jou kennis te maken!

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.