Systeemtherapeut Kind en Jeugd

  • domainLelystad
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineSysteemtherapeut

Wat ga je doen?

Je verricht je gezinsdiagnostisch en systemisch onderzoek en je behandelt cliënten en hun systemen. Daarnaast draag je bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaak je het systemisch perspectief zowel ten aanzien van cliënten, als ten aanzien van de behandelcontext, je geeft advies aan collega’s met betrekking tot jouw eigen expertise.

Je interpreteert onderzoeksgegevens voor de diagnosestelling en legt de onderzoeksbevindingen vast. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met andere betrokken behandelaren. We verwachten dat je actief meedenkt aan het ontwikkelen nieuwe vormen van behandeling

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut (HBO of WO). Wat jou verder kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk en kun je helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Meer weten, zien?

Neem contact op met Angela Fine 088 226 8232.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.