Systeemtherapeut

  • domainLelystad
  • access_time24 - 32 uur
  • person_outlineSysteemtherapeut

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar in de manier waarop we te werk gaan. Geen gewone zorg, maar maatwerk: doelgericht en positief. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Wat ga je doen?

Als systeemtherapeut verricht je gezinsdiagnostisch en systemisch onderzoek en behandel je cliënten en hun systemen. Daarnaast draag je bij aan diagnostiek en indicatiestelling en bewaak je het systemisch perspectief zowel ten aanzien van cliënten, als ten aanzien van de behandelcontext, je geeft advies aan collega’s met betrekking tot jouw eigen expertise.

  • Verrichten van gezinsdiagnostisch- en systemisch onderzoek;
  • Interpreteren van onderzoeksgegevens voor de diagnosestelling;
  • Vastleggen van de onderzoeksbevindingen;
  • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen in samenwerking met andere betrokken behandelaren;
  • Actief meedenken aan ontwikkelen nieuwe vormen van behandeling

  • Participeren in intervisie/supervisie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut (HBO of WO). Wat jou verder kenmerkt is levenservaring en maatschappelijke betrokkenheid, die je op een gedreven wijze wil inzetten om cliënten verder te helpen. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook vind je goede samenwerkingsrelaties belangrijk en kun je helder en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten.

Wat bieden wij?

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.  

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Meer weten, zien?

Neem contact op met Angela Fine 088 226 8232. Direct solliciteren? Klik dan hier.

Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature. Staat de vacature niet meer op onze site dan kun je niet meer solliciteren.