Wat wij bieden

Meer dan een baan


Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wij leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk. En dat doen wij met zelfsturende teams van professionals.

De basis is vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid.

We veranderen continu. Dat vraagt flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop kansen. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bij komt omdat we zo snel groeien. Of als je eigen functie verandert doordat je team groter wordt.

Iets voor jou?
Bel Dick Bosboom, recruiter, op 088 226 83 50 of mail dbosboom@dokterbosman.nl.

Werken bij Dokter BosmanKleinschalige teamsGoede arbeidsvoorwaarden

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Persoonlijk contact

Op je werkgever moet je kunnen bouwen. Persoonlijk contact vinden niet alleen voor onze cliënten belangrijk, maar ook voor onze medewerkers. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, je kunt altijd bij ons service center terecht.

Het team is goed bereikbaar en kent jou persoonlijk. Voor ons ben je geen dossier, maar een mens met een verhaal!

Zelfsturende teamsEigen regie