Wat wij bieden

Eigen regie

Eigen regie is een belangrijk onderdeel van mentale gezondheid. Daarom stellen cliënten bij aanmelding persoonlijke gezondheidsdoelen op. Samen met je cliënt werk je naar deze ‘stip op de horizon’ toe. Hoe je dat doet, bepaal jij zelf, er is geen vast behandelprotocol. We vertrouwen erop dat je met je kennis en kunde zelf het beste weet hoe je de cliënt kunt helpen. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit optimaal in te zetten.

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. Wij leiden je op, begeleiden je en ondersteunen je waar mogelijk. En dat doen wij met zelfsturende teams van professionals.

Iets voor jou?
Bel Annemarie ter Haar 088 226 81 56

Werken bij Dokter BosmanDigitaal werkenGoede arbeidsvoorwaarden

Als je je goed voelt en autonoom kunt werken, kun je de beste zorg bieden. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren.

We bieden een marktconform salaris, flexibele werktijden en de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen. We bespreken graag met jou wat jij verder nodig hebt om enthousiast je werk te kunnen doen.

Persoonlijk contact

Op je werkgever moet je kunnen bouwen. Persoonlijk contact vinden niet alleen voor onze cliënten belangrijk, maar ook voor onze medewerkers. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, je kunt altijd bij ons service center terecht.

Het team is goed bereikbaar en kent jou persoonlijk. Voor ons ben je geen dossier, maar een mens met een verhaal!

Zelfsturende teamsEigen regie