Wie wij zijn

Onze kernwaarden

Wij willen de best mogelijke psychologische zorg bieden. Dat trekt ambitieuze mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. En dan is één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt en Dokter Bosman snapt en onze persoonlijke aanpak kan uitdragen. Op basis van onze 4 kernwaarden.

Doen
Persoonlijke aanpak
Samen
Flexibel

Onze Visie

Bij ons gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. En daarbij zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak met gebruikmaking van nieuwe technologie. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Onze missie

Wij willen mensen echt verder helpen in hun leven. Dat is waar we met Dokter Bosman voor staan. Door samen met de cliënt en hun omgeving te werken aan een beter en plezieriger leven.

Wat ons anders maakt

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is ook Dokter Bosman. In onze vlogs verstoppen we ons niet achter acteurs. Liever Vincent, Eva, Floor of Tirtsa, die bij ons werken en er écht wat van weten.

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Bij ons wordt de toon gezet door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Onze behandelaren zijn echt. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Echt geïnteresseerd in onze cliënten bijvoorbeeld. Deze echtheid verbindt ons. We hebben altijd een onderbouwing voor wat wij doen. Want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman

Het Autisme Kenniscentrum onderdeel van Dokter Bosman is gespecialiseerd in diagnostiek en begeleiding van mensen met (een vermoeden van) een autisme-spectrumstoornis.