Wie wij zijn

Onze kernwaarden

Wij willen de best mogelijke psychologische zorg bieden. Dat trekt ambitieuze mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. En dan is één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt en Dokter Bosman snapt en onze persoonlijke aanpak kan uitdragen. Op basis van onze 4 kernwaarden.

Persoonlijk
Samen
Eigen regie
Betrokkenheid
Bevlogenheid

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Bij ons wordt de toon gezet door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Onze behandelaren zijn echt. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Echt geïnteresseerd in onze cliënten bijvoorbeeld. Deze echtheid verbindt ons. We hebben altijd een onderbouwing voor wat wij doen. Want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman

Het Autisme Kenniscentrum onderdeel van Dokter Bosman is gespecialiseerd in diagnostiek en begeleiding van mensen met (een vermoeden van) een autisme-spectrumstoornis.