Wie wij zijn

Over Dokter Bosman

Kies je voor Dokter Bosman, dan kies je voor psychologische zorg die hand in hand gaat met een praktische en positieve aanpak voor onze cliënten. Bij ons wordt de toon gezet door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Onze behandelaren zijn echt. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Echt geïnteresseerd in onze cliënten bijvoorbeeld. Deze echtheid verbindt ons. We hebben altijd een onderbouwing voor wat wij doen. Want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman

Het Autisme Kenniscentrum onderdeel van Dokter Bosman is gespecialiseerd in diagnostiek en begeleiding van mensen met (een vermoeden van) een autisme-spectrumstoornis. Denk hierbij met name aan specialistische hulp bij relatieproblemen en het begeleiden van mannen en vrouwen met een (vermoeden van) een autisme spectrumstoornis met een gemiddelde tot hoge begaafdheid. Met ons team zetten we ons dan ook met passie en plezier in voor onze cliënten die hier dagelijks mee worstelen.

Onze missie

Dokter Bosman vindt dat geestelijke gezondheidszorg beter kan. Anders dan anderen in de zorg bieden wij een behandel combinatie van diagnose, therapie en praktische begeleiding. Wij werken cliëntgericht om positieve resultaten te behalen samen met de cliënt.

Wat ons anders maakt

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Dat is ook Dokter Bosman. In onze vlogs verstoppen we ons niet achter acteurs. Liever Vincent, Eva, Floor of Tirtsa, die bij ons werken en er écht wat van weten.

Onze kernwaarden

Wij willen de best mogelijke psychologische zorg bieden. Dat trekt ambitieuze mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. En dan is één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt en Dokter Bosman snapt en onze persoonlijke aanpak kan uitdragen. Op basis van onze 5 kernwaarden.

Oplossingsgericht
Persoonlijke aanpak
Resultaatgericht
Echt contact
Gastheerschap